Έλεγχος βιογραφικού

Έξι δευτερόλεπτα είναι ο μέσος χρόνος που δαπανούν οι εργοδότες για την αξιολόγηση ενός βιογραφικού, σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες. Οι πιθανότητες του υποψηφίου για την κλήση του για συνέντευξη ή όχι κρίνονται μέσα σε αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα. Δομή και περιεχόμενο, είναι αυτά που θα αξιολογηθούν μέσα στα έξι αυτά δευτερόλεπτα. Ο εκάστοτε εργοδότης θα λάβει την απόφαση εάν θα ασχοληθεί παραπάνω με το βιογραφικό και θα επιθυμήσει μια συνάντηση για συνέντευξη.

Για να διασφαλίσετε εσείς ότι ο υποψήφιος εργοδότης σας δε θα απορρίψει το βιογραφικό σας εξαιτίας λαθών ή παραλείψεων μπορούμε να το αξιολογήσουμε πραγματοποιώντας έναν έλεγχο 3 σημείων (δομή, περιεχόμενο, εμφάνιση). Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας, περιλαμβάνει τον έλεγχο του βιογραφικού σας, από την έμπειρη ματιά των συνεργατών μας, οι οποίοι σας προτείνουν διορθώσεις και βελτιώσεις για να γίνει το βιογραφικό σας πιο ανταγωνιστικό. Η διαδικασία της υπηρεσίας ελέγχου βιογραφικού περιλαμβάνει τα εξής 3 βήματα:1. Μας στέλνετε το βιογραφικό σας, με email.

2. Στη συνέχεια το αξιολογούμε με βάση τη δομή, την εμφάνιση και την πληρότητά του περιεχόμενου του.

3. Τέλος σας αποστέλλουμε πίσω, μέσω email, την πλήρη αναφορά αξιολόγησης η οποία περιλαμβάνει σημεία βελτίωσης, διορθώσεις και προτάσεις που θα βοηθήσουν να συντάξετε ένα άρτιο και ελκυστικό βιογραφικό, αποφεύγοντας λάθη και παραλείψεις που θα σας στοιχίσουν την παρουσία σας στη συνέντευξη.

στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%

Προέκυψε σφάλμα κατά τη σύνδεση με τη βάση δεδομένων!